Dokter Timmenga

Dokter Timmenga stopt per 1 augustus 2019 met zijn werkzaamheden in de Parkkliniek & Park Medisch Centrum.

Per 17 juni 2019 neemt hij daarom geen nieuwe patiënten meer aan voor behandeling in de Parkkliniek & Park Medisch Centrum.

 

Wie is dokter E.J.F. Timmenga?

EJ-Timmenga-3Plastische Chirurgie is een mooi vak. De combinatie van vakmanschap en persoonlijk contact maakt dat je er veel van jezelf in kwijt kan.
Voor een tevreden patiënt is vakmanschap alléén niet voldoende. Begrijpen wat de patiënt verwacht en het resultaat van een ingreep goed inschatten is minstens zo belangrijk.

Wat kunt U van mij verwachten?

Dat ik een eerlijk beeld schets van de behandeling en het resultaat. Dat ik de behandeling zelf uitvoer en van begin tot eind ook persoonlijk begeleid. Dat ik een vaardig operateur ben, maar geen dingen doe die ik niet kan of waar ik niet achter sta. Verder, dat je in geval van een complicatie ook op mij kan vertrouwen.
Vanzelfsprekend gaat aan elke ingreep een zorgvuldige screening vooraf.

Contact

Voor een goed advies raad ik U aan een afspraak te maken voor een consult. Via het gratis telefoonnummer 0800-5022 kunt u een afspraak maken.

Voor verdere informatie verwijzen wij naar de website van Dr. E.J.F. Timmenga.

Sinds 1 augustus 2010 is dr. Timmenga werkzaam in de Parkkliniek/Park Medisch Centrum als plastisch chirurg.

BIG-inschrijfnummer: 19024292701

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.