Dokter ten Holder

Wie is dokter E.J.T. ten Holder?

Orthopedisch chirurg  Edgar ten Holder heeft na zijn studie geneeskunde in Rotterdam, de opleiding tot orthopedisch chirurg gevolgd in het AMC  in Amsterdam en daarnaast in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Daarna is hij fellow Arthroplasty geweest in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Daarnaast is hij ook werkzaam geweest in het Diakonessenhuis in Utrecht en het Viecuri medisch centrum in Venlo.

Hij is sinds 2004 orthopedisch chirurg en werkt sinds 2007 in het IJsselland ziekenhuis en sinds 2010 ook in het Park Medisch Centrum.

Het aandachtsgebied van dokter ten Holder in het Park Medisch Centrum is de schouder (bijv. chronische slijmbeursontsteking) en elleboogoperaties (bijv. tenniselleboog). Daarnaast heeft hij expertise in arthroscopische ingrepen (kijkoperaties) van de knie (meniscus) en enkel. Ook een aandachtsgebied is hallux valgus operaties (scheef staande grote teen).

BIG-inschrijfnummer: 89044120001

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.