Tijdelijke sluiting Park MC

Dokter Rettig

Wie is dokter Rettig?

Dr H (Harald) C Rettig heeft zijn medische opleiding genoten aan de Universiteit van Amsterdam (Binnen- en Wilhelmina ziekenhuis) in 1982. Na een aantal jaren als arts-assistent chirurgie/ hart chirurgie ( in meerder ziekenhuizen) gewerkt te hebben werd vanaf 1985-1990 de anesthesiologische opleiding genoten in het AMC te Amsterdam.

Vanaf 1991 tot 2018 was hij werkzaam binnen de maatschap anesthesiologie in een van de Rotterdamse ziekenhuizen op de zuidelijke Maas oever.

Een bijzondere aandacht was en is er nog steeds voor de regionale anesthesie in het algemeen hetgeen tot uiting kwam in een promotie aan de Erasmus Universiteit in 2007.

Op bestuurlijk vlak werd op nationaal niveau invulling gegeven als bestuurslid en penningmeester van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie) in de jaren 1993-2001. Op internationaal niveau was hij vertegenwoordiger voor Nederland in de ESRA (European Society for Regional Anesthesia and Pain Management) van 2006-2009 en later vanaf 2009 tot 2012 als Major Board Member (penningmeester) in het dagelijks bestuur van deze Europese vereniging.

Sedert Januari 2019 is hij werkzaam binnen de huidige vakgroep Anesthesiologie Park MC te Rotterdam gedurende een aantal dagen per maand.

BIG nr. 59023456901

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.