dokter Nouta

Wie is dokter K-A Nouta?

Dr. Klaas-Auke Nouta heeft na zijn afstuderen als Orthopedisch Chirurg een bijkomende opleiding van 6 maanden genoten voor de Efficient Direct Anterior (EDA) Hip onder supervisie van Prof. Corten en Dr. Driesen. 

Dr. Nouta heeft zich zodoende toegelegd op de indicatie stelling, de uitvoering en opvolging van patiënten met een totale heupprothese uitgevoerd via de EDA voorste benadering zoals die ook in het Park medisch centrum wordt aangeboden.

Hij is werkzaam in het team van Prof. Corten, Dr. Henkus en Dr Driesen en zal het eerste aanspreekpunt zijn voor de patiênten die in Park Medisch Centrum zijn behandeld.

Om ervoor te zorgen dat de raadpleging bij Prof. Corten en Dr. Driesen zo efficiënt mogelijk verloopt voor U, zal Dr. Nouta U eerst ontvangen, onderzoeken en uitleg verschaffen. Nadien zal U bij Prof. Corten of Dr. Driesen op de poli bijkomende informatie ontvangen en zal U doorverwezen worden naar de pre-operatieve raadpleging van de dienst anesthesie. Dr. Nouta zal U na de operatie tevens ook begeleiden en opvolgen, samen met Prof. Corten en Dr. Driesen.

 

Aandachtspunten

Prothese chirurgie van het degeneratieve heupgewricht (THP)
– de Efficient Direct Anterior (EDA) Hip voor primaire THP via de voorste benadering
– spiersparende revisie operaties via de voorste benadering

Overige Websites
www.europeanhipclinic.com (of www.ehc.com)

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.