Informatie voor patiënten

Dokter Grüne

Wie is dokter Grüne?

Na geneeskunde gestudeerd te hebben aan de Georg-Augustus Universiteit in Göttingen (1987-1994) werd dr. F. (Frank) Grüne opgeleid tot anesthesioloog in het Universitair Medisch Centrum in Keulen (1999). Dit gevolgd door vervolgopleidingen in Public Health en Intensive Care.

Mijn wetenschappelijke onderwerpen zijn de “regulatie van de doorbloeding van het brein” en het “perioperatieve risico van het hart“ (https://www.researchgate.net/profile/Frank_Gruene) Verder ben ik zeer betrokken bij het opleiden van jonge collega’s tot bekwame anesthesiologen.

Sinds 2004 ben ik met mijn gezin vanuit Duitsland naar Rotterdam verhuisd. Mijn werk als anesthesioloog in het Erasmus Medisch Centrum combineer ik graag met mijn functie in het Park Medisch Centrum.

Samen met een uitstekend opgeleid multi-professioneel team van anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en verkoever-verpleegkundigen doen we er in het Park Medisch Centrum alles aan om uw opname en ingreep zo aangenaam mogelijk te maken. We werken uiterst nauwkeurig en veilig volgens aanbevelingen en richtlijnen van de nationale en internationale vakverenigingen.

BIG nr. 39061516101

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.