Tijdelijke sluiting Park MC

Dokter Bijvoet

Wie is dokter Bijvoet?

Dokter Bijvoet heeft tot 1982 geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden.
Nadien heeft hij een jaar gewerkt op de afdeling neurochirurgie in het Leids Universitair Medisch Centrum en nog een half jaar op de afdeling neurochirurgie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.
De opleiding tot neurochirurg werd vervolgens voltooid in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam; het huidige Erasmus MC.

Vanaf 1989 was dokter Bijvoet werkzaam als neurochirurg en staflid van de afdeling neurochirurgie in het huidige Erasmus MC en vanaf 1992 tevens voor anderhalve dag per week als neurochirurg in de Stichting Oosterschelde Ziekenhuizen in Goes en Zierikzee (later het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis).

In het Erasmus MC is het aandachtsgebied, naast meer algemene neurochirurgie neurovasculaire chirurgie en complexe wervelkolomchirurgie.

Na pensionering in 2018 werd in 2019 vanwege een te kort aan neurochirurgische capaciteit in de regio besloten om één dag per week actief te zijn in het Park Medisch Centrum. Dokter Bijvoet behandelt in het Park MC rughernia’s en vernauwingen van de lendewervelkolom.

BIG nr. 49020428601

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.