Informatie voor patiënten

Dokter Bierens

Wie is dokter Bierens?

Na geneeskunde gestudeerd te hebben aan de Katholieke Universiteit Nijmegen werd Prof. Dr. J.J.L.M. (Joost) Bierens opgeleid tot anesthesioloog in Leiden en promoveerde ik vervolgens in Utrecht. Naast mijn werk als anesthesioloog heb ik tevens een academische aanstelling in Brussel (Research Group Emergency and Disaster Medicine).

Werken in de Parkkliniek is voor mij erg aangenaam. De kliniek beschikt over moderne apparatuur en middelen en we werken samen met uitstekende anesthesiemedewerkers, verpleegkundigen op de verkoeverkamer en afdeling. De kleinschaligheid maakt intensiever contact met de patiënten voor en na de operatie mogelijk en de werksfeer is uitstekend.

Ik denk dat deze goede aspecten op de werkvloer allemaal bijdragen aan meer veiligheid, comfort en tevredenheid bij de patiënten.

BIG nr. 19019979701

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.