Informatie voor patiënten

Dokter Balvers

Wie is dokter Balvers?

Dr. R.K. (Rutger) Balvers is sinds 2019 neurochirurg in het Erasmus MC te Rotterdam en het Park Medisch Centrum, nadat hij dat jaar zijn opleiding tot medisch specialist afrondde. Zijn opleiding volgde hij in het Erasmus MC en het Elisabeth Ziekenhuis Tilburg van 2013-2019.

Alvorens de opleiding tot medisch specialist kon worden aangevangen promoveerde hij in 2015 in de behandeling van kwaadaardige hersentumoren; het Glioblastoom. Tevens bezit hij een mastertitel in de neurowetenschappen n.a.v. onderzoek naar het in kaart brengen van hersenactiviteit tijdens wakkere operaties ter verwijdering van hersentumoren. Dit onderzoek werd uitgevoerd in het Erasmus MC en het MD Anderson Cancer Center in Houston, Texas.

Zijn aandachtsgebieden in het Erasmus MC zijn oncologische neurochirurgie, degeneratieve wervelkolomchirurgie en hydrocephalus.
De zorg waarvoor u in het Park Medisch Centrum bij dr. Balvers terecht kan is met name voor de lage wervelkolom. Zowel voor hernia’s als wervelkanaalstenose wordt met veel persoonlijke aandacht zorg gedragen voor een goede uitkomst.

BIG nr. 29917772301

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.