Informatie voor patiënten

Aziatische ooglidcorrectie: in gesprek met dokter Wu

IN GESPREK MET PLASTISCH CHIRURG DR. S.H. WU OVER DE Aziatische OOGLIDCORRECTIE

Onlangs heeft PRET à PREGNANT een mooi stuk gepubliceerd over de ooglidcorrectie waarbij zij in gesprek zijn gegaan met de Parkkliniek in Rotterdam. De ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen. Maar hoe zit het nou met de Aziatische ooglidcorrectie?

Het PRET à PREGNANT platform wordt ook veel bezocht door Aziatische moms (to be) en daarom leek het hen erg interessant om aandacht te besteden aan dit onderwerp, want de Aziatische ooglidcorrectie vergt een andere benadering dan de reguliere ooglidcorrectie.

Dr. S.H. Wu is één van de weinige cosmetische artsen in Nederland die gespecialiseerd is in deze ingreep. Dr. S.H. Wu is werkzaam bij de Parkkliniek in Rotterdam. Parkkliniek behoort al jarenlang tot een van de beste klinieken voor cosmetische en plastische chirurgie. Dr. Wu is gespecialiseerd in borstchirurgie, algemeen reconstructieve chirurgie en handchirurgie. Daarnaast is hij dus ook gespecialiseerd in de Aziatische ooglidcorrectie.

Lees het gehele artikel, klik hier.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.