KNAP Institute Amsterdam Behandelingen

KNAP Institute: Waar esthetisch specialisme met medische kennis samenkomen

Parkkliniek & Park Medisch Centrum werkt vanaf heden samen met KNAP Institute te Amsterdam. Deze medispa, waar het beste van de cosmetische dermatologie, huidtherapie en lichaamsverbeterende behandelingen samenkomen, staat onder leiding van cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en huidspecialiste Lindsay van der Looij. Onder KNAP Institute vallen KNAP Skincare, KNAP Clinic en KNAP Body. Zo kunt u terecht voor een unieke totaalaanpak waarbinnen diverse specialisaties elkaar complimenteren.

Tevens kunt u nu ook bij KNAP Institute terecht voor een intake gesprek betreft een plastisch chirurgische ingreep bij het Park Medisch Centrum. Bent u woonachtig in Amsterdam en omstreken dan ontvangt plastisch chirurg dr. S.J.A. Beekmans u graag op zijn spreekuur bij KNAP in Amsterdam. Voor dit spreekuur dient u wel een afspraak verzoek in te dienen via de contact pagina van Park Medisch Centrum.

KNAP Clinic

KNAP Clinic valt onder de expertise van hoog opgeleid cosmetisch arts Annebeth Kroeskop. Ze is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van injectables, laser, anti-aging en lichaamsverbeterende behandelingen. Samen met haar team aan specialisten adviseert zij u op het gebied van huidverjonging. Aan de hand van een persoonlijk behandelplan wordt uw huid en/of lichaam weer in topconditie gebracht met als doel een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Injectables
Een injectables behandeling biedt een goede oplossingen voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die uw uitstraling hebben veranderd.
Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of een sobere uitstraling heeft gekregen. Met behulp van injectables kan hier wat aan gedaan worden. Tijdens de behandeling worden de probleemgebieden aangepakt met een behandeling van botox, fillers of een combinatie daarvan. Annebeth Kroeskop kan deze effectieve behandeling in haar kliniek in Amsterdam voor u uitvoeren.
Daarnaast kan een injectable behandeling diverse chirurgische behandelingen, zoals bijvoorbeeld een facelift of een ooglidcorrectie complementeren. Een combinatie aanpak kan vaak tot de beste resultaten leiden.
Lees meer over Annebeth Kroeskop en haar behandelingen hier.

KNAP Skincare

Onder leiding van huidspecialiste Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van KNAP specialistische behandelingen uit. Zo kunt u onder andere terecht voor de hoogwaardige !QMS behandelingen, zuurstofbehandelingen en diverse peelings. Klikt u hier om alle behandelingen te bekijken.
KNAP Clinic werkt nauw samen met KNAP Skincare voor een unieke totaalaanpak.

KNAP Body

Onder de noemer KNAP Body wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd, waaronder LPG endermologie, Cryolipolyse en bindweefsel behandelingen.

Deze lichaamsverbeterende behandelingen werken op zichzelf maar kunnen tevens de resultaten van een chirurgische ingreep zoals liposuctie versterken. Met een liposuctie behandeling in de Parkkliniek is het mogelijk om een plaatselijke vetophoping in een paar uur weg te halen. Bij liposuctie is het echter vaak niet mogelijk om effectief cellulite aan te pakken. Hierbij kunnen behandelingen als bindweefselmassage en LPG uitkomst bieden. Met de juiste combinatie aanpak kan uw doel bereikt worden. Neemt u contact op voor een vrijblijvend advies en een op maat gemaakt behandelplan.

Om al de Body behandelingen bij KNAP te bekijken klikt u hier.

Voor het maken van een afspraak met KNAP klikt u hier.
Samen met u werkt het gespecialiseerde team naar een mooie gezonde huid en een strak silhouette.

 

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077 DA Amsterdam
020-6708290
www.knapinstitute.nl