Informatie voor patiënten

Aangepaste werkwijze i.v.m. Corona

In verband met de huidige Corona situatie hebben wij een aangepaste werkwijze:

Bij afspraak binnen Park MC en Parkkliniek vragen wij u, om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden, thuis uw temperatuur te meten, en indien u een temperatuur hoger dan 37,5 graden meet, vragen wij u thuis te blijven en contact op te nemen met onze receptie via 010 – 436 15 37.

Heeft de laatste 48 uur gezondheidsklachten gehad:, te weten; luchtwegproblemen, benauwdheidsklachten, verkoudheidsklachten, griepklachten, koorts, hoesten, niezen, diarree, buikpijn, reuk- en/of smaakverlies, of in contact bent geweest met een positief geteste Corona patiënt, vragen wij u thuis te blijven en contact op te nemen met onze receptie via 010 – 436 15 37.

Als iemand in uw gezin verkoudheidsklachten met koorts en/of benauwdheid heeft, moet iedereen in het huishouden thuisblijven. Neemt u contact op met onze receptie via 010 – 4361537.

Wij vragen u zich alleen, zonder begeleider, aan te melden voor het spreekuur met de arts of voor uw operatie en de gegevens van uw contactpersoon mee te brengen. Er zal contact worden opgenomen met deze contactpersoon/begeleider wanneer u weer kunt worden opgehaald.

Om het maximale aantal mensen in de kliniek goed in de gaten te kunnen houden, vragen wij u om NIET eerder aanwezig te zijn dan de aangegeven tijd. Bent u om welke reden dan ook eerder aanwezig, vragen wij u vriendelijk buiten te wachten.

Graag vragen wij u via onze hoofdingang (aan de straatkant) het pand te betreden, en via onze achteringang (kant van het parkeerdek) het pand te verlaten.

Wij verzoeken u uw eigen mondkapje mee te nemen en deze op te zetten als u het pand binnen komt.

Bij binnenkomst vragen wij u eerst uw handen te desinfecteren met gebruik van de daarvoor bestemde pompen, te vinden aan de deuren en op de balie.

Wij geven tijdens uw bezoek aan Park Medisch Centrum geen handen, en houden de 1,5 meter norm in acht.

Wij vragen u de aanwijzingen van de receptioniste te volgen met betrekking tot de te lopen route en procedures binnen Park Medisch Centrum.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.